Výběrové řízení SPRÁVNĚ – co se může stát, když ne…. | Edolo

Výběrové řízení SPRÁVNĚ – co se může stát, když ne….

Zopakujme si: Klíčová informace: kompletní proces standardního výběrového řízení se nám aktuálně platnou novelou prodloužil z doby 30 dní na dobu minimálně 60 dní a to je podstatná změna!!!!!

Teď jedna reálná zkušenost z jedné firmy, kde to „trochu“ podcenili.


Pamatujete si na včerejší email, kde jsme upozorňovali (opakovaně) na nebezpečí špatné provedeného výběrového řízení? Bohužel v jedné firmě mají vlastní zkušenost. Odmítli naši cenovou nabídku na organizaci výběrového řízení s naší osobní garancí a najali si externí firmu „za lepší cenu“, která neměla s procesem výběrového řízení s dotační podporou žádnou zkušenost a hlavně nebyla na to ani pojištěna.

Tento „administrátor“, i přes naše celkem šestkrát opakované upozornění (fakt jsme chtěli, aby to dopadlo dobře; vždy chceme pro naše klienty jen to nejlepší, i když to nedodáváme my, ale přece nemůžeme nechat konat někoho jiného vědomé chyby, když je to evidentní), provedl výběrové řízení, kde nedodržel lhůty dané aktuálně platnými pravidly a zadavatel přišel o 53 mil. Kč. Mimo jiné, ta částka, o kterou firma vlivem špatně provedeného výběrového řízení přišla, je cca 20% ročních tržeb firmy. Skutečně si myslíte, že cena zaplacená za kvalitní a kvalifikovanou organizaci výběrového řízení je vysoká?



Nezapomeňte, že správně provedený proces výběrového řízení je klíčem k vyplacení dotační podpory.
 
Víte, že naše společnost je pojištěna na škodu z organizace výběrového řízení a to až do výše 50.000.000,- Kč? Pojistný certifikát k nahlédnutí zde. Tzn. že je naším osobním závazkem realizovat výběrové řízení SPRÁVNĚ!!!

Sdílení